firefox-love-logo dragobete

În perioada 13 – 23 februarie 2013, Comunitatea Mozilla România va organiza concursul De Dragobete, arata-ti dragostea fata de Firefox, având ca sponsor Mozilla. Acesta este dedicat utilizatorilor navigatorului Firefox, care vor sa îsi exprime sentimentele fata de aceasta, chiar înainte de sarbatoarea româneasca a iubirii.

Utilizatorii care vor dori sa participe la concurs vor trebui sa trimita ideile lor cu tema propusa de catre organizatori pe pagina acestora de Facebook (link catre pagina) sau la adresa de e-mail iubesc@mozilla.ro. Se vor acorda premii pentru creatiile clasate pe primele doua locuri în urma deciziei juriului. Premiile vor consta în obiecte promotionale de la Mozilla, iar în plus pentru locul 1 un obiect surpriza din aceeasi categorie. Pentru mai multe detalii cu privire la acest concurs, accesati site-ul Web iubesc.mozilla.ro.

Despre Comunitatea Mozilla România

Comunitatea Mozilla România a luat fiinta în anul 2008 sti tot în acel an a aparut si site-ul Web oficial al comunitatii, mozilla.ro. Dupa modelul Fundatiei Mozilla, si comunitatea româneasca a avut în vedere: promovarea tehnologiilor Mozilla pe plan local, colaborarea cu alte asociatii care sa promoveze open-source-ul, organizarea de evenimente tematice, care sa vizeze promovarea Fundatiei Mozilla, dar si a navigatorului Firefox.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

css.php